Мтел е новият генерален спонсор на ЦСКА! Обещаха куп изненади за феновете

снимка: lap.bg

Мтел стана новия генерален спонсор на Футболен клуб ЦСКА. Договорът за сътрудничество беше подписан днес по време на пресконференция на стадион “Българска армия“ от представители на телекома и отбора.

Партньорството между ЦСКА и Мтел е част от дългосрочната стратегия на оператора за подкрепа на футбола и спорта в България. Договорът между двете страни е за 1 година, като може да бъде удължен при взаимно съгласие.

„За мен е удоволствие да обявя, че към нашето „спортно семейство” днес ще се присъедини още един отбор – ЦСКА“, коментира по време на пресконференцията, Симеон Донев старши директор „Маркетинг“ в Мтел. „Замислили сме много изненади за феновете на ЦСКА, като съвсем скоро ще предложим тарифни планове с безплатни разговори между тях“, допълни Донев.

Като част от партньорството си с клуба, освен безплатните разговори между феновете на ЦСКА, Мтел ще предложи и неограничен интернет трафик към сайта на отбора, ексклузивни новини за ЦСКА, персонализирани ринг тонове, както и отстъпки в програмата за лоялни клиенти Мтел клуб. Конкретните оферти се очаква да се появят на пазара до две седмици.

На събитието бяха представени титулярните, резервните и вратарските екипи на футболистите на ЦСКА, които вече ще бъдат брандирани с логото на Мтел.

„За нас е голяма чест, че Мтел повярва в ЦСКА в такъв труден за клуба момент“, коментира Милко Георгиев, административен директор на ЦСКА. „Ще направим всичко възможно с помощта на новия ни генерален спонсор да оправдаем високите очаквания на всички фенове.“