Палийски: Ботевистите искаха само да им се чуе гласа и да изритат Митов (ВИДЕО)

"Привържениците ни декларираха, че скандалната случка не е атака срещу собствениците. По-скоро дори те се пошегуваха, че са искали да покажат магията Ботев и, че този клуб има фенове и трябва да се внимава", това заяви президентът на пловдивчани Ангел Палийски след двучасовата среща с бойните "канарчета".

Припомняме, че привържениците на "Ботев" спетанаха страхотен екшан на "Коматево" пред два дни, където засипаха с псувни новия треньор на клуба - Николай Митов. Който обаче сътвори чутовна глупост, като хвърли кърпата още след само два часа на поста.

След дългата среща вчера между ботевисти и Палийски стана ясно, че никой не е против двамата собственици Румен Чандъров и Георги Самуилов, а само срещу Митов.

Както обикновено Палийски звъннал на босовете да ги уведоми за резултата от срещата. Според него Самуилов е имал мерак да присъства на рендавуто, но ангажиметни са го възпрепятствали.

"Висчки са за Чандъров и Самуилов. Едно от изказванията бе на шега дори и кгласеше - така разбраха каква е магията Ботев, че сме клуб и има привърженици", каза още Палийски.

"Митов няма вариант да се върне, тъй като се чувства обиден", добави президентът на клуба.

"Има футболисти, които искат да си тръгнат имаше и други, които днес трябваше да дойдат", лаконичен бе Палийски, който се оправда, че играчите са се стреснали от ситуацията.