Люпко Петрович се бетонира на Герена

снимка: БГНЕС

Люпко Петрович се бетонира на треньорския пост в „Левски“ след втора изразителна победа на „сините“ в Първа лига – 4:0 над новака „Верея“. Тимът продължава без поражение през новия сезон и се изкачи до втора позиция в класирането. Резултатът от мача със „Славия“ преди седмица бе дублиран след попадения на Франсис Нар, Божидар Краев, Аниете и автогол на Хасани.

Петрович явно си осигури спокойствие въпреки наближаващите промени в клуба. Сърбинът вече се е срещал няколко пъти с легендата на „Левски“ Наско Сираков, който може би ще се завърне в ролята на силен човек на „Герена“. Твърди се, че има план и за завръщане на Станимир Стоилов, но това трудно може да се случи по-рано от зимната пауза. А дотогава Петрович е идеална опция.

На предстоящото общо събрание на акционерите в „Левски“ ще започне процедура по смяна на властта. Соченият за нов собственик Спас Русев обаче едва ли ще приеме да влезе във владение без одит на клуба. И именно предложения за стъпки по този въпрос ще се чакат от делегатите.

"Труд"