Агуеро: Няма съревнование между мен и Ибрахимович

снимка: БГНЕС/EPA

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро заяви, че не се състезава със Златан Ибрахимович за голмайстор на Висшата лига.

И двамата нападатели реализираха по три пъти в първите си два мача, но аржентинската звезда на Сити каза, че това не е важно за него. "И двамата с Ибрахимович започнахме сезона в чудесна форма, но аз не мисля, че има състезание помежду ни. Аз се състезавам единствено със себе си. Целта ми е през този сезон да се предствавя по-добре спрямо предишния", каза Агуеро.

"Моята цел в Манчестър Сити винаги е била да печеля трофеи, като приоритетни са тези в Шампионската лига и Висшата лига", добави Агуеро.

"Рано е да говорим за фаворити за титлата, защото в Англия никога нищо не се знае. Чак през януари и февруари ще знаем кои отбори могат да се борят за титлата", добави аржентинецът.

Бившият играч на Атлетико Мадрид вярва, че през този сезон ще има много повече възможности за отбелязаване на гол заради стила, който практикува новият мениджър Пеп Гуардиола."Пеп внесе в клуба стила, който винаги практикува. Ние трябва да се приспособим към него колкото се може по-бързо", каза Агуеро.

Аржентинецът ще може да продължи чудесния си старт на сезона по-късно днес, когато Сити приема Уест Хям в мач от третия кръг във Висшата лига.