Скаути на Рен и ПСВ си харесаха звезди на Лудогорец

снимка: БГНЕС

Френският елитен Рен и холандският шампион ПСВ Айндховен са набелязали звезди на българския шампион Лудогорец, който вече си осигури за втори път в историята участие в груповата фаза на Шампионската лига.

Вратарят на българския шампион Владислав Стоянов е спряган за Рен, който продаде титулярния си страж Беноа Костил на Фиорентина. Според сайта getfootballnews-france от френския тим ще избират измежду българския национал и Седрик Карасо и Пол Бернардони от Бордо.

Според сигурни източници на "7 дни спорт" пък холандският първенец ПСВ Айндховен е имал свой емисар снощи на стадион "Доосан Арена" в Пилзен, за да гледа изявите на Върджил Мисиджан в мача между Виктория и Лудогорец. Хора на ПСВ Айндховен вече са провели предварителни разговори с приближени на крилото на разградчани. Мисиджан е много добре известен в родината си, след като игра за Вилем II и през 2013 г. премина в Лудогорец. Именно с екипа на разградчани той наказа ПСВ в Лига Европа същата есен, разписвайки се в Айндховен. В момента холандецът се намира в страхотна форма, независимо че 7 месеца лекуваше контузия и беше извън терена. Запитвания към Лудогорец има и за нападателя Джонатан Кафу, който прави фурор в европейските мачове на отбора.