Дунав в бойна готовност преди началото на Първа професионална лига

снимка: БГНЕС

Всички в Дунав са в бойна готовност. Готвим се за мача в събота. Настроени сме за добър мач и да се поздравим с победата в неговия край. Това заяви треньорът на „драконите“ Веселин Великов ден преди първата среща на отбора в елита на българския футбол след 25-годишно прекъсване.

Русенският отбор „приема“ Верея Стара Загора на „Лудогорец Арена“ в Разград на 30 юли, събота, от 21:15 ч. в мач от първия кръг на новата Първа лига за сезон 2016/2017. Билетите за двубоя, който ще бъде излъчен в пряко предаване от „Диема спорт“, са с цена 5 лв. и са достъпни в магазин „SportLic“ на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/ в Русе, както и на базата на Лудогорец до 14 ч. в събота. След 17 ч. в деня на мача могат да бъдат намерени и на касите на стадиона в Разград.

„Не сме виновни нито ние в отбора, нито ръководството на клуба, че няма да играем в Русе. За съжаление такива са правилата. Надяваме се обаче повече хора да ни подкрепят в Разград. Имаме нужда от тази подкрепа“, коментира още Великов.

Той добави, че е проучил добре състава на Верея.

„Наясно съм, че разполагат с много добри футболисти. Там подновиха почти изцяло отбора. Напоследък се подсилиха и с много добри крила в лицето на Илиян Йорданов и Момчил Цветанов“, отчете Великов.

Той добави, че от групата на „Дунав“ за двубоя са отпаднали невъзстановените от травми Атанас Атанасов, Георги Кременлиев, Янислав Иванов, както и младият Стефан Митев. Всички останали са на линия и готови да се раздадат на 100% за добро начало на „драконите“ в шампионата на Първа лига.