Играчите на Цървена Звезда дават предимство на Лудогорец: Имат по-голям шанс заради парите си

снимка: БГНЕС/EPA

Нападателят на Цървена Звезда Предраг Сикимич е оптимист преди първия мач с Лудогорец от трети предварителен кръг на Шампионската лига. Сръбският отбор в петък стартира неубедително в първенството на страната, като едвам стигна до равенство 2:2 у дома срещу Напредак (Крушевац).

Сикимич отбеляза изравнителния гол девет минути преди края на редовното време. В тази среща наставникът на Звезда Миодраг Божович не пусна в игра някои от ключовите си футболисти.

"Мачът с Лудогорец ще бъде съвсем различен. Трябва да бъдем хладнокръвни, компактни, трябва да вярваме, в противен случай нищо няма да направим. Ако в България постигнем добър резултат, после ще играем реванш пред 50 000 наши привърженици", коментира 33-годишният Сикимич.

"Шансовете са 50 на 50. Те имат минимално предимство, но само заради опита си и парите. Да бъда честен - всичко се върти около парите в съвременния футбол. Българите са играли в Шампионската лига и Лига Европа. Във футбола всичко е възможно, ще постигнем нещо, уверен съм в това", оптимистично приключи Сикимич.