(ГОРЕЩ ФОТОС) Най-красивата фенка на ЦСКА подкрепи новия клуб гола и с огромен мечок между бедрата

галерия:

снимка: фейсбук

Една от най-известните и титулувана като най-красива фенка на ЦСКА - Петя Димитрова взриви Фейсбук. Шеметната мацка пусна снимка, на която е гола, но прикрива прелестите си с помощта на огромен плюшен мечок. Коментарите и харесванията на поста са стотици, а привържениците не само на ЦСКА не крият, че са впечатлени от хубавицата, но не и от мечето, което скрива циците на чаровницата.

4159094

Фотосът е публикуван първо във Фейсбук на страницата "Обединени за ЦСКА". Чрез голото послание надарената Петя демонстрира подкрепата си за Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков, които спасиха "армейците", като обединиха Литекс и Чавдар (Етрополе) и основаха нов ЦСКА. Тим, който феновете на "червените" в изключително голямата си част припознаха и ще гледат след 2 седмици отново в елита на българския футбол.

4159096

Освен чрез телеса - сексбомбата Петя Димитрова яростно брани новия ЦСКА и с публикации в социалната мрежа. Не минава и ден, в който чернокосото изкушение да не напише статус в подкрепа на "червената" си любов. 

4159095