Евро 2016 с Динко Дерменджиев-Чико: Португалия ще бие Полша в мач с малко голове

Евро 2016 е в разгара си. От днес до неделя всяка вечер ще се играе по един четвъртфинал от 22.00 българско време. По традиция Sporta.bg предоставя на вашето внимание прогнози на срещите на някой измежду нашите четирима звездни анализатори. Тази вечер за първия двубой между Португалия и Полша Ви предлагаме мнението на легендата Динко Дерменджиев-Чико.

Ето го и него: -

Полша - Португалия - 2

Това е мач на живот и смърт и за двата тима. Прави ми впечатление, че двете големи звезди - Роналдо в състава на Португалия и Левандовски - в селекцията на Полша, са бледи сенки на себе си досега в турнира. кристиано се посъбуди за малко в срещата с Унгария, но после пак заспа.

Мисля, че тази вечер Роналдо най-после ще покаже защо е считан от много хора и специалисти за номер 1 в света. Техниката и скоростта му ще създадат проблеми на полската защита, която наистина е добра, но не е чак толкова непробиваема. Нани и Куарешма също могат да решат мача със свое гениално изригване. 

В средата на терена Португалия изпитва заъруднения и вероятно треньорът им ще заложи на схема с петима играчи в центъра.

Полша е здрав и сплотен тим, който може да с еопъне на всеки. Стилът им на игра обаче е много нелицеприятен и не ми се иска да имат късмет и този път, както на дузпите срещу Швейцария.

Другото, което очаквам е в мача да не паднат много голове - любителите на залозите могат смело да залагат на под 2,5 гола.