Евро 2016 с Влади Въргала: Чакам да видя Роналдо без вежди! Битката на смелите сърца ще е за Уелс

Евро 2016 навлиза във фазата на елиминациите, а с това футболните емоции стават все по-горещи. Sporta.bg традиционно предлага на своите читатели прогнози за срещите, давани от нашите звездни анализатори. С началото на осминафиналните сблъсъци идва ред на тежката артилерия - Владислав Карамфилов-Влади Въргала. Режисьор, актьор и неподражаем шоумен, чието сърце тупти и за футбола.  

Ето ги прогнозите на Влади Въргала за днешните 3 мача

В началото искам да подчертая това, че за пръв път от доста време съдийството на голям футболен форум е отлично. Няма гафове, каквито помним от предишните издания на Европейски и Световни първенства. Естествено, има леки неточности, но като цяло съм впечатлен, че реферите са изключително концентрирани и се справят чудесно. До този момент обаче самият футбол не ме впечатлява. Очаквам от фазата на елиминациите това да се промени. Досега по-интересни ми бяха боищата на трибуните и по кафенетата из френските градове. 

ШВЕЙЦАРИЯ - ПОЛША

Тук прогнозирам победа за Швейцария. Нито един от тези тимове не впечатлява, но чувствам, че поляците ще си стягат багажа след срещата.

УЕЛС - СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ

Чака ни нов референдум. Този двубой ще е нещо, като емблематичния за Острова филм "Смело сърце", но на футболния терен. Ще има яка битка и единоборства. Повече агрументи смятам, че имат уелсците. Мисля, че те ще са крайни победители в мача и ще продължат към четвъртфиналите. 

ХЪРВАТИЯ - ПОРТУГАЛИЯ

Предпочитанията ми са за Хърватия. То няма и как да е иначе - дори ЦСКА да играе срешу Португалия - че бъда за "армейците", макар че съм заклет левскар. причината е, че съм против тимовете, в които рита Кристиано Роналдо. Не го харесвам никак, но пък го уважавам заради работоспособността и волята му. Той е 1 процент талант и 99 процента труд. Според мен довечера той може да се появи на терена и без вежди. Толкова много пропуски направи в първите 3 мача и толкова нерви изхаби, че може и да си е изскубал веждите от яд. Безспорно Роналдо е силна фигура за Португалия, но това няма да е достатъчно за успех над Хърватия. Балканците имат повече шансове да бият. Много са ми симпатични и стискам палци за тях и Словакия на евро 2016. 

Очаквайте и утре прелюбопитните прогнози на Влади Въргала