Трансферни слухове и новини от последните 24 часа

снимка: БТА/AP

"ВВС": Въпреки добрите си изяви с екипа на Арсенал, Арсен Венгер и ръководството на клуба са готови да пуснат нападателя Чуба Акпом под наем в Хъл Сити за предстоящия сезон. 

"RMC": Анхел ди Мария се приближи с още една крачка към трансфера си от Манчестър Юнайтед в Пари Сен Жермен, след като е договорил личните си условия и се очаква през следващите 5 дни да премине и медицински прегледи.

"The Sun": Отборът на Манчестър Сити е постигнал договорка с Пеп Гуардиола, като се очаква настоящият треньор на Байерн (Мюнхен) да замени Мануел Пелегрини и да подпише за пет сезона, като получава годишна заплата в размер на 20 милиона паунда.

"Дейли Мирър": Новият договор на Тио Уолкът с Арсенал го превръща в един от най-скъпоплатените футболисти на лондончани. Крилото ще прибира по 140 000 паунда на седмица или общо 30 милиона за следващите четири сезона. 

"АС": Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал вече се е отказал от Давид де Хеа и е готов да го продаде на Реал Мадрид. Проблемът сега е, че ръководството на "дяволите" не иска да се разделя с испанеца.

"L'Equipe": Френският Олимпик (Лион) е в напреднали преговори за закупуването на Рафаел от Манчестър Юнайтед.

"АВС": Серхио Рамос е подписал нов договор с Реал Мадрид, който го оставя в столицата за следващите пет години при заплата 9 милиона евро на сезон. 

"Fox Sports": Манчестър Юнайтед е направил оферта в размер на 2,8 милиона паунда за защитника на Палмейрас Жоао Педро.