Трансферни слухове и новини от последните 24 часа

снимка: БТА/AP

"The Sun": Нападателят на Наполи Гонсало Игуаин е попаднал в полезрението на собствениците на Манчестър Сити, след като от английския клуб се разделиха с Стеван Йоветич, а скоро се очаква това да се случи и с Един Джеко.

"Съндей Мирър": Отборът на ПСЖ отрече, че е отправял оферта в размер на 85 милиона паунда за суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. По-рано тази седмица в испанските медии се появи подобна информация, като стана ясно, че тя е била моментално отхвърлена.

Дейли Мирър": Нюкасъл иска да задържи своя централен защитник и капитан Фабисио Колочини, който има примамливи оферти от различни английски отбори. Кристъл Палас е подготвил оферта в размер на шест милиона паунда.

"ESPN": Канадският тим Монрела, който се състезава в американската Мейджър Лийг Сокър е отправил официална оферта за привличането на Дидие Дрогба. Бившият нападател на Челси е свободен агент, а към него за сега има интерес и от Чикаго Файър.

"Le Parisien": От началото на лятото се спекулира, че Тиаго Мота може да напусне Пари Сен Жермен, но собственикът на клуба Насер Ал Хелаифи сподели, че ще направи всичко възможно да задържи халфа.

"Ивнинг Стандарт": Анхел ди Мария е отлетял за Ню Джърси, където е тимът на ПСЖ, за да договори личните си условия и трансферът му във френския шамион да бъде завършен. 

"Марка": Ръководството на Реал Мадрид си е уредило среща със Серхио Рамос, като двете страни ще се срещнат, за да изяснят всичко около новия договор на бранителя. Президентът Флорентино Перес вече е имал среща с играча и неговия агент, като според медията двете страни са се договорили за годишна заплата в размер на 10 милиона евро.