Роналдиньо успокои феновете си: Не спирам с футбола!

галерия:

Бившият играч на Барселона и бразилския национален отбор Роналдиньо отрече, че ще се отказва от любимия си спорт след края на сезона. 

Техничарят подписа договор с мексиканския Куеретаро през септември, който е за две години, но от началото на сезона Диньо прави по-интересни неща извън терена, от колкото на него.

Световният шампион от 2002 година започна сравнително късно подготовката си с тима, а в края на декември заяви на ръководството, че трябва да се прибере в родния си град, тъй като имал "лични проблеми", а дни по-късно, на Нова година, публикува снимка във Фейсбук, на която е заобиколен от куп красиви момичета. 

4138830

Вчера, носителят на Златната топка от 2005 година свика пресконференция, след като в интернет се появи информация, че той се отказва от футбола след края на сезона.

"Първото, което искам да кажа е, че няма да се отказвам от футбола, това са клюки. В момента съм много щастлив докато играя, не ми е минавало и през ум да спирам. Мога да играя още 5-6 години, ако нещата се развиват добре.

Чувствам се прекрасно тук, в Мексико, ще продължа да подобрявам играта си, за да стана №1 по асистенции за сезона, това е целта ми", заяви бразилският магьосник.