Бой в Барса! Неймар се сби с нов и си тръгна (ВИДЕО и СНИМКИ)

снимка: БГНЕС/EPA

Неймар отново е на челните страници на световните медии. Не обаче трансферът му в ПСЖ е на преден план, а бой, който бразилецът предизвика. На тренировката на Барса в Маями Ней и новият футболист на каталунците Нелсон Семедо са влезли в единоборство. Всичко изглеждало нормално до момента, в който бразилецът се разгневил и се спречкал с португалския си колега, като дори посягал да го удари с глава, съобщи "Дейли мейл".

Хавиер Масчерано и Серхио Бускетс веднага са разтървали двамата, но Ней не спрял дотам. Той продължавал да сочи Семедо и да товари ругатни върху него. След това в яростта си той изритал с всичка сила две топки в гредата, свалил тренировъчния си екип и го метнал точно пред треньора Ернесто Валверде. Неймар напуснал бесен игрището, което е абсолютен знак, че напрежението вече е твърде голямо за 25-годишния нападател, за да остане на "Камп Ноу".

В същото време пък френският "L'equipe" съобщава, че Неймар е отказал бизнес среща в неделя, свързана с един от неговите спонсори в Китай. Причината е, че той и агентите му усилено работят по трансфера в ПСЖ и е много вероятно той да се осъществи именно тогава.