Звезда на ЦСКА: Искам пак да вкарам на Левски (ВИДЕО)

Офанзивният полузащитник на ЦСКА Арсенио Нунеш заяви, че се надява отново да се разпише в предстоящото дерби срещу Левски в неделя. Португалецът отбеляза два гола за ЦСКА срещу Левски през сезона до момента. Нунеш допълни, че ще даде всичко от себе си, но най-важна е победата.

“Не беше добре това, че не успях да играя срещу Лудогорец, защото много исках да помогна на отбора. Сега обаче работих здраво, за да съм на линия за дербито с Левски. Искам да се раздам на 100% в дербито”, каза Нунеш пред CSKA.BG

“Откакто съм дошъл в България, имам радостта да вкарвам на Левски. И в последните два мача, успях да се разпиша по веднъж. Надявам се пак да вкарам в неделя, но това не е най-важното е да помогна на отбора да спечели мача.”

“Това е един мач, е който всеки един футболист иска да играе. С много фенове и голям заряд. Два отбора, които мислят само за  играта и търсят победата. Целта на играчите е да се намират във възможно най-добра кондиция. Защото това са мачовете, в които ние можем да се доказваме. Има много хора, които ни гледат и представянето ни в тези мачове може да ни даде множество шансове.”

“Чувствам се много добре. Вече съм тук цяла година, натрупах много опит и мисля, че всичко е наред. Да не забравяме, че аз играя в ЦСКА, който е най-големият клуб в България. Нормално е да тежи повече емблемата и фланелката. Чувствам се страхотно тук, но трябва да науча езика. Това е нещо, което трябва да направим всички чужденци, за да успеем да се адаптираме към културата.”

“Всички знаем, че феновете винаги искат повече от нас, точно защото сме чужденци. Защото когато дойдохме, ние знаехме, че трябва да дадем повече качество на отбора. И знаем, че отговорността е много голяма. И аз се старая не само на мачове, но и на тренировки да давам всичко от себе си и да показвам защо съм част от този тим.”

“Да, в началото бе малко по-трудно, защото дойдоха много нови футболисти. Но през зимата, когато вече се събрахме и направихме цялата подготовка заедно, успях да се запозная с всички и оттам нататък нещата се получават добре, както на мачове, така и на тренировка. Мисля, че сега всички се чувстваме в много добра форма и това помага на треньора да пуска най-добрите футболисти на терена.”

“Бях чувал за ЦСКА, но не бях запознат с историята на клуба.  Но от миналата година, разбрах каква е силата на този отбор и тогава разбрах какво означава ЦСКА, заедно с всички тези титли. Радостен съм, че защитавам тази емблема и за мен е чест. Всичко, което мога ще дам от себе си, за да печелим титли. Няма значение в кое първенство, просто искам да зарадвам феновете”, завърши Арсенио Нунеш.

Срещата между ЦСКА и Левски на "Васил Левски" е в неделя от 18:30 часа.