Мтел подарява телефон и други награди на феновете на ЦСКА

ЦСКА и генералният спонсор на футболния отбор Мтел организират специална игра за феновете във връзка с предстоящия мач от Първа професионална лига срещу Лудогорец, който ще се играе на 1 април от 20:00 часа на стадион "Българска армия". Мтел ще зарадва привържениците като раздаде много награди на червените фенове, които ще присъстват на мача. Освен голямата награда смартфон, можете да спечелите още 10 шалчета и 10 тениски от ЦСКА и Мтел. 

За да участвате е необходимо само да регистрирате вашия билет за мача в платформата CSKA.BG* най-късно до 10:00ч. на 3 април. Уникалният 16 цифрен номер на билета можете да намерите в неговата горна лява част. Притежателите на абонаментни карти трябва да въведат вместо номер на билета своите имена. 

Победителите ще бъдат изтеглени на 3 април от състезател на ЦСКА. Тегленето ще се извърши в 14.00 часа и можете да го наблюдавате по CSKA TV. Победителите ще бъдат обявени и в другите социални мрежи /Red Zone, Facebook страници и групи, ЦСКА форум/, с които работи клуба.