Топчо се готви да му бият шута

снимка: БТА

Треньорът на Левски Елин Топузаков е готов да си тръгне след равенството Локо ГО 1:1 в двубой от 21-ия кръг на Първа лига. Това стана ясно от думите на Топчо веднага след резила на "Герена". На спеца му е ясно, че в Левски загубите не са търпими и мястото му се клати.

"Може би, не използвахме шанса, когато можеше да удвоим и да доиграем по-спокойно мача, липсата на увереност и самочувствие ни изиграха лоша шега, направихме и грешка в защита, която беше наказана, след това опитахме на воля и желание да вкараме гол, но не стана", започна наставникът на Левски.

"При положението при гола на гостите, грешки се получават, но всеки един футболист трябва да е готов да поправи грешката на съотборника си, грешки се правят, не е грешка на само един играч", допълни той.

"Не мога да коментирам дали е имало дузпа или не, Краев получи удар, съдията решава, имаме кадрови проблеми, контузени и наказани, трябва да правя промени", каза още Топузаков.

"Има напрежение, но не би трябвало някой от нас да се притеснява, футболистите имат условия за работа, а ние да им помагаме, това не би трябвало да ни влияе. Аз съм упорит треньор и не се отказвам лесно, ако обаче продължаваме да губим леко точки ще си понеса съответната отговорност. Готвим се за мача с Дунав, трябва да победим в тази среща", завърши изказването си Топузаков.