Sky Sports: Фабрегас обмисля офертата на Юнайтед

снимка: БТА/AP

Полузащитникът на Барселона Сеск Фабрегас е готов да обмисли офертата на Манчестър Юнайтед, планирайки внимателно бъдещето развитие на кариерата си, съобщава Sky Sports.


Каталунският гранд вече отхвърли две оферти на "червените дяволи" за Фабрегас, като според много източници, "четворката" категорично няма намерение да напуска "Камп Ноу".


Sky Sports обаче твърди, че това не е напълно така. Според британския медиен гигант, Фабрегас е готов да обмисли внимателно варианта "Юнайтед", преди категорично да каже "не" на английския шампион.


Сеск Фабрегас се завърна в Барселона през лятото на 2011 година, но представянето му на "Камп Ноу" често търпи критика. Не са единични и случаите, когато бившият капитан на Арсенал оставаше на резервната скамейка под ръководството на Хосеп Гуардиола и Тито Виланова.


Манчестър Юнайтед от своя страна подготвя трета и финална оферта за Фабрегас, като според Sky Sports, халфът не е получил гаранции за титулярно място през следващия сезон.

 

Според източниците на медията, ръководството на Барселона би обмислило евентуална оферта от 35 милиона лири, като решението за трансфер ще бъде оставено в ръцете на халфа. Изчаква се и думата на новия наставник на "лос кулес" Херардо Мартино, който ще бъде представен в четвъртък.