Гузният Бонучи се извини за тупаниците с Алегри като плати масрафа в скъп ресторант (ФОТОФАКТ)

Скандалният защитник на Ювентус Леонардо Бонучи олекна със стабилна сума. Кибритлията, който си позволи да обижда треньора Масимилиано Алегри по време на мач, а после да му скача на бой в съблекалнята - явно се е осъзнал. 

Италианският национал заведе всички свои съотборници на вечеря в луксозен ресторант, а накрая плати сметката, която със сигурност е наброявала няколко хиляди евро. Бял кахър за играча, който прибира милиони от договора си със "Старата госпожа".

Както е известно Бонучи заля своя наставник с лавина от просташки думи в края на мача срещу Плаермо (4:1). Според медиите на Ботуша - по-късно в съблекалнята се е стигнало до физическа саморазправа между страните и се е наложило останалите играчи да разтървават Бонучи и Алегри.

Босовете на гранда от Торино решиха да наложат глоба на Леонардо, макар че треньорът искаше мерките да са крути и той да бъде отстранен от клуба. Все пак път към помирение бе намерен и това се видя по време на равенството при гостуването на Удинезе (1:1). Тогава Бонучи игра, вкара гола за Юве, а накрая се поздрави приятелски с Макс Алегри.

 "Плащам вечерята! Сега се зареждаме за трите ни големи цели! Лека нощ на всички!!!", написа Леонардо Бонучи под фотоса, който публикува в една от социалните мрежи.

Под трите големи цели той визира спечелването на Серия А и Купата на Италия, както и минимум нов финал в ШЛ.