Ботев взе важни 3 точки на гара Горна Оряховица! Бултрас падна от висока ограда (ВИДЕО)

галерия:

Ботев даде серизона заявка за топ 6 в Първа лига с бой над Локо (ГО) като гост. "Канарчетата" взеха 3 точки след 1:0 в железничарския град. Важното попадение вкара новото попълнение Виана в 9-ата минута. Ботев събра 27 точки и е 7-ми - само на точка от 6-ия Дунав, който приема следващия уикенд в директен спорт за бленуваната позиция. Локо (ГО) пък е предпоследен с 18 точки.

Пловдивчани показаха много силна и раздвижена игра, на която изпълненият с чужденци домакински състав нямаше адекватен отговор. 1:0 бе най-малкото, с което Локо-то се отърва, защото футболистите на Ботев пропуснаха поне 4-5 чисти положения. 

Селекцията на Иван Колев имаше едва 1-2 по-опасни ситуации. През целия мач гостите владееха инициативата и заслужено се поздравиха с успеха. 

Съдията Николай Йорданов раздаваше жълтите картони като бонбони, а на няколко пъти се уплаши да свири дузпа за Ботев. 

Приятно впечатление направи почти пълният стадион в Горна Оряховица. В крайна сметка обаче феновете на домакините си тръгнаха в лошо настроение.

Гостуващата агитка пък взриви доста бомбички и димки и влезе в схватка със стюардите. В началото на срещата бултрас се покатери на оградата, но не прецени ситуацията и падна отвисоко. За щастие фенът на Ботев се размна с по-тежки наранявания. 

ВИЖТЕ КАК БУЛТРАСИТЕ СЕ СКАРАХА С ОХРАНАТА

ЕТО КАКВА СТРАХОТНАТА ХОРЕОГРАФИЯ С АПОСТОЛА НАПРАВИХА БОТЕВИСТИТЕ