От осанна до разпни го! Фенове на Уест Хем храчат и тъпчат екип на звездата Пайе УНИКАЛНО ВИДЕО

снимка: БГНЕС/EPA

Голямата звезда на Уест Хем Димитри Пайе измина пътя от осанна до разпни го за изключително кратък период от време. Доскоро феновете на "чуковете" го боготворяха и дори измислиха специална песен за него, която пееха по няколко пъти на мач.

Няколко месеца по-късно, в настоящия момент, французинът, който направи фурор на Евро 2016, е меко казано недолюбван от привържениците на клуба от Лондон. Те са бесни на халфа заради номерцата, които върти. Пайе не иска повече да носи фланелката, в която преди това се кълнеше в любов. Той иска да бъде трансфериран в по-голям отбор, а желаещи определено не липсват.

Вчера Уест Хем би с 3:0 Кристъл Палас, а Димитри отново остана извън групата на мениджъра Славен Билич.  След края на срещата с Палас привърженици на "чуковете" хвърлиха на земята екип на Пайе и се редиха на опашка, за да тъпчат и плюят фланелката. Явно хората са доста обидени от отношението на играча към любимия им клуб.

Не се вижда как ситуацията на Пейе в Уест Хем ще се подобри. Нито той иска да остане, нито треньорът го желае, нито пък феновете. Все още само босовете на лондонския тим се ослушват за по-солидна оферта към техния футболист. Засега фаворити за подписа на Димитри Пайе са Челси, Олимпик (Марсилия) и Милан.