Изпълнителният директор на Цървена звезда подаде оставка след загубата от Партизан

снимка: crvenazvezdafk.com

Изпълнителният директор на Цървена звезда (Белград) Иван Аджич подаде оставка след поражението на отбора с 0:2 от Партизан в дербито на Сърбия, което съкрати шансовете на "звездашите" да триумфират с шампионската титла. Поражението остави Цървена звезда на 7 точки от 1-ото място, което в момента се заема от вечния съперник.

 

Мачът ще се започни с обичайните проблеми на трибуните и край тъчлинията, како бой си спретнаха и феновете, и играчите и хората от щаба.

 

"Аз заех този пост през 2009-а година в много трудни времена на тотална криза, големи дългове и само с 10 футболисти с договор. Искам да сваля напрежението от играчите и от хората от щаба след този мач. Те имат още две срещи до края на есенния дял и най-добре е да се концентрират върху тях и да ги спечелят. По този начин аз поемам отговорността", заяви Аджич пред официалния сайт на клуба.

 

Президентът на Цървена звезда Владан Лукич заяви, че след Нова година ще се проведе Общо събрание на клуба, предаде БТА. На него трябва да се влее свежа кръв в управленските структури на отбора.

 

В момента Цървена звезда се е фокусирала върху продаването на най-скъпите и качествени играчи, за да си гарантира постоянни финансови постъпления. Най-вероятно ако шансовете да бъде преборен Партизан за титлата не се повишат, това ще продължи и през 2012-а година.