Тодор Колев отпадна от групата на Черно море за мача със Славия

галерия:

снимка: chernomorepfc.bg

Тодор Колев отпадна от групата на Черно море за гостуването на Славия в мач от 15-тия кръг на А група. Освен него срещата пропускат наказаните Сашо Александров и Ивелин Янев.

 

Черно море отпътува за София днес с група от 18 футболисти. В нея са Илко Пиргов, Петър Денчев, Александър Александров, Росен Колев, Янчо Андреев, Михаил Лазаров, Християн Попов, Димитър Петков, Самуел Камазола, Симеон Симеонов, Георги Илиев, Веселин Марчев, Румен Николов, Илиян Капитанов, Георги Божилов, Мирослав Манолов, Хермес Паломино и Дончо Атанасов.

 

Росен Колев не е напълно възстановен, но пътува за столицата, Дончо Атанасов също не е напълно готов, но поради недостатъчно играчи също е в групата за двубоя. Наставникът на Черно море Стефан Генов коментира, че независимо от кадровите проблеми отборът излиза срещу Славия да завърши успешно есенния дял от първенството. Срещата Славия-Черно море е утре от 14.30 маса.

 

От клуба съобщиха за БТА, че утре нападателят на Черно море Хермес Паломино ще получи наградата си за играч на втория кръг и на месец август.