Сантос отново отрече за сделка с Реал Мадрид за Неймар

галерия:

снимка: БТА

Президентът на бразилския Сантос Луиш Алваро Рибейро за пореден път отрече, че съществува каквато и да е сделка с Реал Мадрид относно евентуален трансфер на Неймар в "кралския клуб".

 

Вчера в медийното пространство се появи информация, че перлата на бразилския футбол е "уговорен" за "Бернабеу", като за подписа му Реал Мадрид ще заплати впечатляващите 53 милиона евро.

 

Това обаче за пореден път принуди Рибейро да опровергае слуховете пред журналисти, заявявайки, че на този етап бъдещето на Неймар все още не е решено.

 

"Няма каквато и да е сделка с Реал Мадрид", категоричен бе босът.

 

"Все още възнамеряваме да го задържим в състава си. Реал може и да предложи сума, близка до неговата клауза, но ние не сме някаква комерсиална компания. Сантос не се интересува единствено от пари. Нямаме намерение да продаваме Неймар, като мисля, че е възможно той дори да подпише нов договор с клуба. Неговият контракт с клуба изтича през 2015, но ние сме склонни да му предложим още по-добри условия", добави Рибейро.

 

Рибейро отново задочно призна, че битката за подписа на Неймар протича между двата големи гранда на испанския футбол - Барселона и Реал Мадрид. Босът от своя страна не скри, че таи топли чувства към каталунците.

 

"Опитвам се да насроча вечеря с президента на Барселона Сандро Росел, защото той е мой приятел. Изпитвам много топли чувства към Барселона. Реал Мадрид обаче също е велик клуб, който играе в бяло, също като Сантос. Каталуния и Барселона обаче имат специално място в сърцето ми", обясни Рибейро.