Зафето: Не мога да си обясня как може да сме толкова бездушни

галерия:

снимка: Булфото

Наставникът на Калиакра Адалберт Зафиров бе видимо разочарован, след като днес воденият от него отбор допусна гръмко поражение с 0:5 от Черно море пред собствена публика. Бившият треньор на ЦСКА призна, че неговите играчи са изглеждали твърде бездушни на терена.

 

"Много слабо изигран мач от наша страна. Не успяхме да си спечелим единоборствата в защита и средата на терена и естествено загубихме срещата, при това катастрофално. Почти всичко, което имаше да влезе във вратата, ни влезе, ние създадохме едно-две положения - нищо повече", коментира треньорът.

 

"Бяхме много безопасни в защита, безопасни в нападение, бяхме тотално надиграни от отбора на Черно море. При това лошо време трябваше да играем по-агресивно, с повече единоборства да заемем по-голяма част от терена, за да достигнем до успех. Явно това не можем да го правим. Не мога да си обясня как може да се играе по този начин - без желание, толкова бездушно. Без агресивност и без желание футбол не може да се играе - това е факт и се вижда на терена", добави Зафиров.