Рио Фърдинанд: Не ме отписвайте от голямата игра

галерия:

снимка: manutd.com

Защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд демонстрира увереност в собствените си способности и разкри, че скептичните прогнози на критиците за края на кариерата му го амбицират повече.

 

Опитният бранител започна да среща все по-сериозна конкуренция да влезе сред титулярите на „Олд Трафорд", а по-редките му изяви с „червените дяволи" му костваха и мястото в английския национален отбор срещу Черна гора. Бившата звезда на Уест Хям обаче е твърдо решен да обори негативните прогнози за бъдещето и използва всяка удобна възможност да го стори.

 

Фърдинанд направи чудесно включване в голямото дерби срещу Ливърпул на „Анфийлд", завършило 1:1 и призна, че се надява стабилната изява да му донесе повече шансове в следващите изпитания на Юнайтед във Висшата лига и Европа.

 

„Неведнъж ми се е случвало хората да ме отписват от голямата игра, но и за миг не съм загубил вярата в себе си. Излизам на терена и показвам какво мога - това е единственият лек срещу скептиците", призна бранителят.

 

„Не влязох в плановете на Капело, но трябва да го преодолея и да продължа напред. Не съм от хората, които ще седнат да се цупят и да правят сцени. Вниманието ми е насочено към успехите на Юнайтед, дано те ми помогнат и отворят отново вратата към националния", добави Фърдинанд.