Банско без двама за мача с Чавдар (Бяла Слатина)

галерия:

снимка: lokomotivmezdra.com

Единствените футболисти, които не тренират в отбора на Банско, са Васил Панайотов и Зефир Катунчев и се налага да почиват почиват заради тежки контузии. Всички останали футболисти са на разположение на старши треньора на ФК Банско Воин Войнов Воин Войнов преди мача срещу Чавдар Бяла Слатина.

 

В последните две тренировки се включи и младежкият национал Самир Аесс. На пълни обороти през седмицата се готви и завърналия се от Англия титулярен вратар Тодор Кючуков.

 

"Ще има промени и в разширения, и в основния състав за съботния двубой срещу Чавдар Бяла Слатина. В последния мач от първата третина на първенството на западната Б група ще бъдем домакини. Това в никакъв случай не бива да ни успокоява, ако не искаме да страдаме след това.

 

Ще дам шанс за игра на най-добрите в момента. Трябва да заиграят футболистите, на които ще гласувам доверие, още след първия съдийски сигнал с хъс и желание за превземане на противниковата врата и точност в завършващата част на удара. Само при победа можем да върнем доверието на ръководство и нашите верни фенове, които са 12-ти играч.

 

Съдии никога не съм коментирал. Надявам се тези, които са определени да ръководят мача, да отсъдят това, което се случва на терена обективно.

 

Уверен съм, че ние ще бъде краен победител, защото нашите цели са да се приближим до челото в таблицата. Твърдо няма да разчитам в тази среща на контузените Васил Панайотов и Зефир Катунчев", сподели пред БТА старши треньорът на Банско Воин Войнов.

 

Срещата ще бъде ръководена от Даниел Захариев, с асистенти Георги Георгиев и Борис Митрев.

 

Вероятен състав на Банско:

 

Кючуков, Шопов, Топузов, Крушовски, Слаев, Ангелов, Динков, Наков, Аесс, Петков, Кьосов;