Дейвид Бекъм ще се радва да стане спортен директор в Манчестър Юнайтед

галерия:

Английската футболна звезда Дейвид Бекъм сподели, че с удоволствие би приел предизвикателството да стане спортен директор на Манчестър Юнайтед.

 

Бившият капитан на английския национален отбор и спечелил всичко с екипа на „червените дяволи" като бе в основата на историческия требъл през 1999 година.  След това обаче Бекъм бе продаден на Реал Мадрид през 2002 година, като за причина тогава се изтъкваха влошените му отношения със Сър Алекс.

 

Наскоро пък се появиха информации във френската преса, че Бекъм може да заиграе в ПСЖ, защото е близо до края на своя договор с Лос Анджелис Галакси. Дейвид никога не е криел своето желание да се завърне един ден в Манчестър и би бил готов да окупира ролята на човека зад сцената.

 

По същия начин в момента френската футболна легенда Зинедин Зидан е човекът спортен директор в Реал Мадрид, като позицията му не е толкова обществена и той не стои постоянно пред камерите.

 

Запитан дали би вършил същата работа като Зидан, само че в Манчестър Юнайтед, Бекъм отвърна:

 

„С удоволствие бих правил това. Без съмнение най-добрите спомени в моята кариера са от 1999 година, когато спечелих требъл. Според мен никой отбор не може да повтори този подвиг," сподели уверено Бекъм.