Коко Динев и Владан Лукич обсъждат идеята за създаването на Балканска лига

галерия:

снимка: lokomotivpd.com

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев разкри, че е обсъдил идеята за създаване на Балканска лига с колегата си от Цървена звезда Владан Лукич.

 

"Много съм доволен от това, което се получи днес. Стана един хубав празник за феновете и за всички. Стана хубав рожден ден. От подобни мачове се вижда какво ни е нивото", заяви Динев след приятелския мач с Цървена звезда, завършил 2:2.

 

Той призна, че с Владан Лукич са обсъждали идеята да се сформира Балканска футболна лига. "Не че аз съм основен инициатор, но ако това се осъществи, ще има много повече такива международни мачове. Ръководството на Цървена звезда ни покани да гостуваме в Белград, но още не сме определили конкретна дата", каза още шефът на "черно-белите".

 

Той допълни, че вече е простил на своите футболисти за издънката срещу Любимец. "Те вече си изтърпяха наказанието. Явно трябваше да се ядосам, за да играят по-добре сега. Компанучи не е изгонен, но нямам представа защо не игра, сигурно нещо е контузен", завърши Коко Динев.