С концерт и заря отпразнуваха 85-годишнината на Локомотив в Пловдив

снимка: lportala.net

Около три хиляди фенове на Локомотив (Пловдив) празнуваха снощи на централния площад в Пловдив 85-годишнината на клуба. Рязката промяна в метеорологичните условия не стресна запалянковците, които бяха подгрени от две пловдивски рок-групи, в това число и „Дарк Спирит", чийто вокалист е Спиридон Торбов - гласът на „черно-белия" химн „Винаги с вас".

 

Водещи на програмата бяха Дичо и Вики от Мастило, като и двамата представиха няколко от парчетата си. Гвоздеят в програмата бе в 19:26 часа, когато над главите на множеството се изсипа 10-минутната заря, която можеше да се види из целия град и напомни за тържествата по случай първата шампионска титла, на същият този площад.

 

Представителните отбори на Локомотив и Цървена звезда, както и ВИП-гостите, начело с двамата президенти Владан Лукич и Константин Динев. В щаба на сърбите бе и миналогодишния наставник на пловдивчани Саша Николич.

 

Малко преди зарята да изпълни небето над празнуващите, двамата капитани Здравко Лазаров за домакините и Ненад Ковачевич за гостите, размениха на сцената флагчетата на двата клубни отбора.