Радуканов за бъдещето си: На работа съм, отиваме да играем мач

галерия:

снимка: Булфото

"На работа съм, отиваме да играем мач", заяви старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов преди заминаването на "червените" за двубоя от осмия кръг на "А" група срещу Светкавица в Търговище.


"Вчера водих тренировката на отбора и разбрах за появилата се информация. Благодаря на всички за интереса, имах над 100 пропуснати обаждания. Не можех да говоря с всички. С шефовете на клуба не съм се чувал вчера. Беше обикновен работен ден. Щом не са ми се обаждали, значи няма проблеми", каза Радуканов по повод появилите се информациите, че той ще бъде уволнен от ЦСКА.


"Винаги ще има атаки, когато си на върха. Напрежението в ЦСКА е голямо и няма място за отпускане", добави Милен Радуканов, цитиран от БТА.


Той коментира и отношенията си с главния мениджър на ЦСКА Драголюб Симонович: "Говорим си чисто професионално. През миналата седмица идваше да гледа тренировките на отбора, но не е водил заниманията".


Преди осмия кръг ЦСКА има актив от 21 точки след седем поредни победи. "Червените" гостуват на Светкавица в неделя от 16 часа.