Рууни и Ернандес готови за утрешния двубой на Юнайтед

галерия:

снимка: БТА

Нападателите на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни и Хавиер Еднандес са готови за следващия двубой на „червените дяволи".

 

Това потвърди мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън в днешната си пресконференция. За съжаление на Димитър Бербатов двамата футболисти са се възстановили от своите контузии и могат да вземат участие в утрешния двубой с Норич. Рууни се намира в блестяща форма от началото на сезона като отбеляза 9 гола в първите си пет мача.

 

„Уейн и Ернандес са готови за мача утре. Те тренираха добре вчера, което е много задоволително. Надяваме се и Джони Еванс да се оправи," заяви Сър Алекс.

 

„Напоследък правим много ротации в защитата и затова се надявам поне и Еванс да е готов."

 

Неманя Видив, Крис Смолинг и Том Клевърли обаче няма да бъдат готови за двубоя с Норич, като сър Алекс се надява да ги види в игра след пауза за националните отбор. Тогава Юнайтед играе с тима на Ливърпул.

 

Сър Алекс сподели и мнението си около скандала с Карлос Тевес, който отказа да влезе като резерва за Манчестър Сити срещу Байерн Мюнхен и сега е отстранен за две седмици от отбора докато приключи разлседването.

 

„Мисля, че Роберто Манчини е показал досега силата на своя характер, което е много важно в днешните времена. Всички имаме своите трудни моменти и за да водиш голям отбор трябва да даваш най-доброто от себе си. Затова мога да кажа, че няма по-голям и по-важен от мениджъра в един клуб," заяви Сър Алекс защитавайки Манчини.