Левски с две победи над ЦСКА при юношите

снимка: levski.bg

Левски постигна две победи срещу вечният съперник ЦСКА при юношите, в отложени срещи от столичните първенства. Двубоите се играха на терена на комплекс "Царско село".

 

В първата среща детския тим (набор 1998 г.) с треньор Александър Георгиев победи с 2:1. Домакините поведоха в резултата, но след това си вкараха автогол за 1:1, а победното попадение за "сините" отбеляза Божидар Божилов.

 

Във втората среща за деня юношите младша-възраст (набор 1996 г.) на Левски с треньор Тони Джеферски победиха с 3:1, като и трите гола за "сините" отбеляза Антонио Вутов.

 

Освен с победа във Вечното дерби, юношите младша-възраст на Левски (набор 1996 г.) имат и още поводи за радост. Те спечелиха международния турнир "Металург 2011", който се проведе в столицата на Македония Скопие. "Сините" грабнаха трофея след като надделяха на финала над домакините от Металург. Двубоят завърши 0:0, но при дузпите възпитаниците на треньора Тони Джеферски победиха със 6:5.

 

В мач за третото място миналогодишния победител Партизан разгроми Академия Истатов със 7:1. Голмайстор на турнира с 4 гола стана Неманя Перик от Партизан, а за най-добър футболист бе избран Антонио Вутов от Левски.