Дрогба със зловещо признание след удара в главата: Страхувах се за живота си

галерия:

Котдивоарската звезда на Челси Дидие Дрогба сподели мнение, че се чувства истински късметлия да бъде жив, след зловещия удар в главата, получен по време на домакинството на Норич в Премиършип миналия месец.

 

Тогава африканецът бе брутално нокаутиран във въздуха от противниковия вратар, свличайки се в безсъзнание на тревата. Дълго време Дрогба бе свестяван от медицинския екип на Челси, преди в крайна сметка да бъде изнесен на носилка и мигновено откаран в болница. В последствие бе потвърдено, че голмайсторът е бил в безсъзнание за цели осем минути.

 

"Когато се събудих, просто не знаех какво се случва. Бях наистина уплашен", довери Дрогба, който бе включен в групата за днешното домакинство на Суонси.

 

"Не си спомнях нищо от инцидента. Чувствам благодарност обаче към всички, които ми помогнаха - служителите на стадиона и медиците, които ме успокоиха. Казаха ми, че съм бил в безсъзнание за между шест и осем минути", продължи африканецът.

 

"За мен бе разочароващо да не мога да играя футбол в последствие, но същовременно съм и истински късметлия, че изобщо съм жив. И преди съм имал тежки травми - счупени ръце и крака, но това бе много по-лошо. Имах сътресение и увредено тъпанче, поради което имах нужда от време. Чувствах се замаян и изчаквах ухото ми да се възстанови", каза още ветеранът.