Ювентус с нова победа в Серия А след 1:0 като гост на Сиена (видео)

снимка: БТА

Отборът на Ювентус постигна ценна победа като гост над тима на Сиена с минималното 1:0 на стадио „Артемио Франки". Това е втора поредна победа за „старата госпожа" и тима затвърждава добрия си старт на сезона. Антонио Конте заложи този път на Алесандро Матри и Мирко Вучинич в нападение.

 

Именно след комбинация между тях двама падна и единствения гол за Ювентус. Торинци бяха по-добрия отбор в срещата и заслужено спечелиха след като създадоха повече положения за гол от домакините.

 

Може би единствената неприятна новина за тима е контузията на Джорджио Киелини, който трябваше да напусне терена за сметка на Леонардо Бонучи. Попадението за Ювентус падна в 55-та минута. Вучинич получи добра топка в наказателното поле и успя да финтира защитник и вратаря, след което подаде на Матри, който от близо нямаше проблеми да се разпише за 1:0.

 

За Ювентус като резерви се появиха Дел Пиеро и Видал, които също записаха някои пропуски в последните минути на срещата. По този начин Юве има пълен актив точки след втория кръг и води в класирането в Серия А.