Реднап призна, че иска Бекъм в Тотнъм

галерия:

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап призна, че не е напълно сигурен в шансовете си да изкуши ветерана Дейвид Бекъм да подпише контракт с "шпорите".

 

През месец ноември бившият футболист на Манчестър Юнайтед ще се превърне в свободен агент, след като изтече договорът му с американския Лос Анджелис Галакси. Това вече настрои вниманието на доста клубове към 36-годишния халф, който все още представлява апетитна хапка на трансферния пазар.

 

Бекъм от своя страна вече познава добре обстановката в Тотнъм, имайки предвид, че в началото на годината поддържаше форма на "Уайт Харт Лейн". Тогава Реднап дори имаше желание да го привлече под наем за кратък период от време, което обаче не бе позволено от собствениците на Галакси.

 

Съвсем скоро подобни пречки няма да съществуват пред мениджъра на Тотнъм, но въпреки това той не е напълно убеден, че би успял да доведе Бекъм отново в Северен Лондон.

 

"Не сме отправяли каквито и да е предложения. Разговарях с президента относно тази възможност, като той ме попита, дали бих искал подобен трансфер да се осъществи", поясни Реднап.

 

"Не мисля, че някой би могъл да каже "не" на Дейвид Бекъм. Не зная какво би ни коствало това от финансов аспект, но моят отговор беше, че бих желал той да пристигне при нас. С президента обаче не сме дискутирали нищо конкретно по въпроса", добави мениджърът.

 

Интерес към Дейвид Бекъм проявява и друг английски клуб - Куинс Парк Рейнджърс, като най-вероятно преследвачите на халфа ще продължат да се увеличават в следващите месеци.