УС на Спортист Своге не прие оставката на Христо Димитров

Управителния съвет на втородивизионния Спортист (Своге) не прие оставката на председателя и изпълнителен директор на футболния клуб Христо Димитров.


Димитров обяви намерението си да напусне в началото на седмицата, но след срещата с останалите членове на ръководството той все пак реши да остане.


"Оставката ми беше категорично отхвърлена. Имахме дълъг разговор и изчистихме недоразуменията. Наистина бях много ядосан и разочарован, но изчистихме нещата и затова реших да остана. Продължаваме да работим по нови ясни правила. Вече всеки има определени задължения, за които ще се грижи", каза за БТА Димитров.


Той категорично отхвърли информациите, че е подал оставка заради резултатите на отбора от началото на сезона.


"Това не е вярно. Имахме разногласия в управляващото тяло, заради които поисках да напусна. Иначе резултатите на отбора са добри. Естествено имам известни претенции към играта, но вярвам, че вървим в правилната посока", каза още Димитров.


Спортист (Своге) заема третото място в Западната "Б" група след четири изиграни кръга с 9 точки, колкото имат лидера Пирин (Гоце Делчев) и втория Академик (София).