Станислав Бачев се завръща в състава на Берое за мача с Черноморец

галерия:

Опитният защитник Станислав Бачев се завръща в титулярния състав на Берое за важното домакинство срещу Черноморец в събота от 18:00 часа на стадиона под Аязмото, предаде БТА. Бачев изтърпя наказанието си от една среща, но ще играе като ляв защитник, заради контузията на Веселин Пенев, който е с кръвоизлив на дясното око.

 

"Играем добре, но нямаме резултати и затова срещу Черноморец трябва да направим всичко възможно и да спечелим първата си победа за сезона. Ако се получи, футболистите ще се успокоят и ще тръгнем нагоре. Познаваме се добре със съперника и трудно можем да се изненадаме", каза треньорът на Берое Илиан Илиев.

 

Футболистите на Берое се заканиха да спрат серията от загуби, които натрупаха от началото на първенството и да зарадват с победа феновете си. От началото на сезона за изненада на мнозина заралии инкасираха три поредни загуби и това е един от най-лошите им стартове в първенството.

 

В последните две домакинства в Стара Загора Берое и Черноморец не успяха да се победят и двубоите завършиха 1:1 и 0:0 през миналия сезон. Но сега залогът е прекалено голям особено за домакините от Берое, защото четвърта поредна загуба ще дойде твърде много за привържениците им.