Милен Радуканов: Трябва да отстраним Стяуа в редовното време

галерия:

снимка: БТА

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че иска да отстрани тима на Стяуа в редовното време. Първият двубой между двата тима завърши 2:0 за румънците и „червените" ще трябва да наваксват това изоставане.

 

Радуканов поясни, че неговите футболисти днес няма да тренират дузпи. Очаква се Тодор Янчев да бъде готов за мача, като това ще стане ясно след днешната тренировка.

 

„Ще направим всичко по силите си да победим Стяуа и да ги отстраним. Щом собственика желае 4:0 значи трябва да му изпълним молбата."

 

"Днес всички ще тренират на 100% след това ще преценим кой е здрав и кой не е. В това число влиза и нашия капитан Тодор Янчев."

 

"Нищо не ни притеснява. Вече играхме един мач и нищо не може да ни изненада. Надявам се публиката да напълни стадиона и да се получи наистина един празник. Сигурен съм, че можем да зарадваме всички наши привърженици."

 

"Трябва да изиграем умно двубоя. Този мач е много важен за нас. Трябва да играем с горещо сърце и разум. Има настроение в отбора. Ако се стигне до дузпи ще бием, но днес няма да тренираме. Искам да постигнем нашия резултат в 90-те минути."