Треньорът на Стяуа: ЦСКА е много добър отбор, ние излизаме като за финал

Треньорът на Стяуа Букурещ Рони Леви сподели,че неговия отбор е фаворит за утрешния реванш с ЦСКА, но това не означава, че румънците ще подходят несериозно към двубоя.

 

Според Леви неговите футболисти ще играят като на финал и ще дадат най-доброто от себе си за да стигнат дo групите на Лига Европа. Израелският наставник заяви, че ЦСКА е много качествен отбор и в никакъв случай той не мисли двубоя за решен.

 

„Щастливи сме, че сме тук в София за да играем този мач. Идваме тук след един добър резултат вкъщи в Румъния. Ако трябва да бъда честен българския тим бе много добър в първата среща. Те играха един много добър футбол. Отборът им е добър с високо качество."

 

„Знаем, че утрешният двубой ще е труден, но ние също сме един добър отбор. Ние имаме амбиции и цели, и се надявам, че утре ще е добър ден за нас. Това, че стадиона ще е пълен ще ни амбицира още повече. По-добре да играем на пълен стадион отколкото на празен. „

 

„Това, че сме фаворити не значи, че мача е приключил. Всеки има своите шансове. Ние ще дадем най-доброто от себе си за този шанс. Този мач за нас е като финал. Трябва да довършим задачата до край."

 

Рони Леви коментира и думите на президента на ЦСКА Димитър Борисов, който заяви, че „червените" ще победят Стяуа и след това ще купят звездите на тима Брандан и Николица.

 

„Всеки може да говори каквото си иска. Нека мисли каквото си мисли, аз нямам проблеми с това. Аз се концентрирам основно върху това какво ще се случи на игрището. Брандан и Николица са много добри играчи и те ще ни помогнат утре вечер."

 

„Да имаме двама контузени играчи, но сме намерили решение на проблема," добави Леви.