Милен Радуканов: Жребият ще бъде добър, ако се класираме в групите

галерия:

снимка: Булфото

Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов не би квалифицирал жребия на "червените" за Лига Европа като добър. "Армейците" изтеглиха румънския Стяуа, който бе сред най-добрите варианти за българския отбор в последното препятствие преди групите на тазгодишното издание на Лига Европа, но Радуканов остана предпазлив в коментарите си след жребия.

 

"Не можем да кажем, че жребият е добър, защото всички съперници са трудни на този етап от турнира. Жребият ще бъде добър, ако се класираме в групите. Стяуа е европейски шампион и най-силният отбор в Румъния. Имат и голям бюджет. Надявам се да ги разузнаем добре и да се подготвим за мачовете срещу румънците", бяха първите думи на "червения" тактик.

 

"Убеден съм, че в тези мачове ще се разиграе и Янис Зику. Това е една добра възможност за нас да проверим къде се намира българският футбол в момента", заяви още Радуканов.

 

В отбора на Стяуа играе бившият бранител на ЦСКА и български национал Валентин Илиев, припомни БТА. Той каза, че ще направи всичко възможно Стяуа да се класира в групите на Лига Европа.

 

"Бях сигурен, че ще играем срещу ЦСКА, въпреки че не исках това да става. Аз съм професионалист и ще трябва да си свърша работата. Ще направя всичко възможно, за да се класира Стяуа в групите на Лига Европа, въпреки че ЦСКА е отборът, който аз обичам", заяви Илиев.