Коринтианс все още не се е отказал от Тевес

галерия:

снимка: Guliver/Getty Images

Маркетинговия директор на Коринтианс Лиус Раоло Росенберг разкри, че бразилският клуб не се е отказал от идеята Карлос Тевес да се завърне при тях. Според него ако нападателят остане в Манчестър Сити „кариоките" ще се опитат да го купят през месец януари догодина.


Лидеретие в бразилското първенство не успяха да купят арежентинската звезда на „гражданите", като тяхната оферта бе отхвърлена. Смята се обаче, че агентът на Тевес се е срещнал с представители на Коринтианс и те са се разбрали, че ако той остане в отбора на Сити ще последва нова оферта в началото на следващата година.


„Нормално е да продължим опитите да го привлечем. Според мен нашата оферта бе с около 5 милиона евро по-ниска от необходимото. Но нека не забравяме, че тепърва ни предстои да се договорим със самия играч, както и да постигнем споразумение със Сити за неговата цена", сподели Росенберг пред Bloomberg.


Единствения проблем за бразилския тим е, че след като Манчестър Сити вече купиха нападателя на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро, Тевес надали ще остане още дълго при „гражданите".