Иво Иванов, Кирил Акалски и Тони Калво отпадат за Спартак Търнава

снимка: levski.bg

Иво Иванов ще пропусне мача на Левски срещу Спартак Търнава. Бранителят на "сините" страда от леко разкъсване в аддукторите и тренира във фитнеса по време на сутрешното тактическо занимание на своите съотборници, информира БТА.

 

Отсъствието на Иванов, който се очаква да се възстанови до края на седмицата, ще даде шанс за официален дебют на новото попълнение Ларс Рисп. Шведският бранител тренира с новите си съотборници още от лагера в Австрия и се намира в добро физическо състояние.

 

Той каза още преди подписването на договора си, че зависи само от старши треньора Георги Иванов дали ще попадне в групата на Левски за първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

 

От групата ще отпадне Тони Калво, който тренира двуразово, за да влезе във форма преди началото на новия сезон в "А" група. Испанският халф се включи в сутрешното занимание на "сините", а след това продължи с физическа тренировка под надзора на Ясен Екимов.

 

От групата на "сините" със сигурност отпада и вратарят Кирил Акалски, който тренира заедно с Иво Иванов във фитнеса по време на сутрешното занимание на Левски.