Скандалният"Супер Марио" напомни за себе си срещу Дейвид Бекъм и компания (видео)

галерия:

снимка: БТА

Скандалният футболист на Манчестър Сити Марио Балотели напомни за лудия си нрав по време на американското турне на „гражданите" и контролата с тима на Дейвид Бекъм - ЛА Галакси, която бе спечелена от англичаните със 7:6 след изпълнение на дузпи. (1:1 в редовното време).

 

„Супер Марио" отбеляза единствения гол за Сити в редовното време след точен изстрел от бялата точка, но в последствие вбеси мениджъра Роберто Манчини и бе сменен заради опита си да се изгаври със защитата на американците при откритата му чиста възможност за гол в средата на първото полувреме.

 

20-годишният шоумен със сериозни проблеми с дисциплината опита да разстреля американската врата с почти невъзможен удар с пета с акробатичен финт, който логично не намери очертанията на вратата и пропусна да даде аванс на гранда от Манчестър в контролата.

 

Несериозното отношение на Балотели вбеси Манчини и „Супер Марио" бе автоматично сменен с Джеймс Милнър след провала. Това обаче никак не се хареса на своенравния ас, който не спря да жестикулира в недоумение защо е изваден от терена. Скандалът между непокорния футболист и наставника му се прехвърли и на резервната скамейка на „гражданите".

 

Иначе английският гранд нямаше проблем да наложи превъзходството си в контролата, въпреки ранно допуснатия гол във вратата си. Въпреки че бяха по-добрият отбор на терена, те не успяха да затворят мача в редовното време, но заслужено спечелиха при изпълнението на дузпи.