Арсенал предлага нов договор на Самир Насри

галерия:

От английският гранд Арсенал са готови да предложат нов договор на френския полузащитник Самир Насри, с което ще се опитат да задържат играча, към когото силен интерес има от страна на някои от водещите отбори в Англия.

 

Според Daily Mail, „топчиите" са приготвили оферта за нов договор на Насри, според който халфът ще получава по шест милиона паунда на година. Както е известно договорът на французина изтича в края на следващия сезон.

 

Френският национал е желан от отборите на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, като дори наскоро „артилеристите" отхвърлиха оферта от страна на „гражданите" на стойност 20 милиона евро за играча.

 

24-годишният Насри е получил предложение на стойност 160 000 паунда на седмица, за да премине в отбора на Сити, което е със 70 000 паунда повече от офертата на Арсенал.

 

От ръководството на „артилеристите" са готови да накарат Насри да остане в клуба, след като са му заявили, че той ще се превърне в най-важната фигура за тима ако капитанът Сеск Фабрегас напусне отбора в посока Барселона.