Джо Коул готов да се бори за титулярното място в Ливърпул през новия сезон

галерия:

Полузащитникът на Ливърпул Джо Коул е доволен от показаното на предсезонната подготовка на тима до момента и остана оптимист за бъдещето си на „Анфийлд" през кампания 2011-12.

 

Бъдещето на 29-годишния футболист бе поставено под съмнение заради незадоволителния му дебют през миналия сезон и сериозните инвестиции на новия мениджър Кени Далглиш в халфовата линия на „мърсисайдци, но Коул остана спокоен за титулярното си място в отбора.

 

„Доволен съм от това, което показах", заяви Коул при завръщането си от азиатското турне на Ливърпул. Английският национал взе участие при две от победите на тима в Азия и подчерта голямото значение на по-дългата почивка, която са получили футболистите преди първия си лагер.

 

„Шест седмици са най-дългата почивка, която съм получавал някога. Доволен съм, че успях да се възстановя напълно, но към края и вече изпитвах нетърпение отново да се захвана с футбола. Чувствам се страхотно и съм готов да покажа какво мога".

 

„Остават още четири седмици до старта на новия сезон в Премиършип и съм напълно концентриран върху усъвършенстването на играта ми ден след ден", заключи Коул.