Босненец и сърбин направиха първата си тренировка с Локо (Сф) в Банско

галерия:

снимка: Булфото

Босненският централен нападател Мирза Мешич, както и сръбският десен бек Славко Лукич направиха днес първа тренировка с Локомотив (София).

 

Двамата пристигнаха с лек автомобил в лагера на хотела в Банско и веднага получиха екипировка и се включиха в заниманието. Мешич, който има в кариерата си период и във френския Нант, е подписал договор за две години с червено-черните, докато Лукич, играч на Смедерево, ще премине проби.

 

Другият футболист на проби- плеймейкърът на Поморие Любомир Божинов, засега оставя доста добри впечатления и шансовете да остане в отбора се увеличават.

 

След привличането на Танко Дяков, който подписа договор за две години, както и на македонският нападател Мариан Андонов, както и на Васил Велев от Видима-Раковски, групата на Локомотив се увеличи на 24 души, от които петима юноши.

 

"Имаме нужда от един дефанзивен халф на всяка цена, за да се подкрепим и в тази линия поне малко, коментира пред БТА старши треньорът на червено-черните Диян Петков.

 

Продължават преговорите между Локомотив и ЦСКА, като двата клуба са стигнали до допирни точки за Коста Янев. Сега остава юношата на Нафтекс и бивш играч на Сливен да приеме личните условия на клуба.