Рафиня: Байерн ще е по-силен от Барселона през следващия сезон

галерия:

снимка: img.dailymail.co.uk

Бразилският защитник Рафиня заяви, че според него Байерн Мюнхен ще е по-силен от Барселона през следващия сезон и ще успее да заеме мястото на каталунците като носител на Шампионската лига.

 

Финалът на най-престижния европейски турнир ще бъде на "Алианц Арена" през следващата година, което кара "кариоката" да вярва, че баварците ще успеят да грабнат отличието. Рафиня, който се присъедини към Байерн това лято смята, че неговият тим ще успее да се справи с конкуренцията и да вдигне титлата от Шампионската лига пред своята публика.

 

Бразилецът не пропусна да похвали каталунците за техните невероятни успехи в турнира през последните години, но смята, че баварците ще успеят да ги победят, ако се стигне до мач между тях.

 

"За мен Барселона е големият фаворит в Шампионската лига, защото е един от най-добрите отбори в цялата футболна история, а освен това разполага с играчи като Шави, Иниеста и Меси. Но аз съм сигурен, че Байерн ще успее да отнеме титлата от ръцете на каталунците. Другите отбори, които могат да ни създадат проблеми по пътя към титлата са Реал Мадрид, Челси, Манчестър Юнайтед и Милан", сподели Рафиня.