Балтанов и Митрев се присъединиха към лагера на Левски в Правец

галерия:

снимка: levski.bg

Полузащитникът Лъчезар Балтанов и вратарят Божидар Митрев се присъединиха към лагера на Левски в Правец, след като получиха ден почивка от старши треньора на Георги Иванов, информира БТА. Очаква се по-късно днес в състава на "сините" да се завърне и Йордан Милиев, който е единственият без минута в досегашните тренировъчни занимания на отбора.

 

Футболистите на Левски ще проведат физическа подготовка в Правец до началото на месец юли, когато се завръщат в София. До петък футболистите ще тренират двуразово от 9:30 и от 18:30 часа, а заниманията са открити за фенове и журналисти. Както и в столицата, Георги Иванов предимно ще разделя футболистите си на няколко групи, които ще провеждат бегови упражнения.

 

Левски ще се завърне на 1 юли в София, но в по-разширен състав, защото се очаква в Правец да пристигнат няколко нови попълнения от чужбина, сред които задължително ще има централен нападател.

 

Ден след първия лагер "сините" ще изиграят контрола срещу Локомотив (София), а на 6-и юни ще пътуват за втория си лагер в Австрия.