Фелипе Мело иска да работи с Жозе Моуриньо

галерия:

Дефанзивният полузащитник на Ювентус Фелипе Мело изяви желание да играе в отбор под ръководството на Жозе Моуриньо.

 

В мометна бъдещето на бразилеца е доста несигурно, като няколко големи европейски клуба следят внимателно ситуацията около него. За сега сериозен интерес проявяват от Арсенал, но изглежда Реал Мадрид също имат шанс да привлекат играча.

 

Във връзка с интереса от „белия балет" Мело споделя: „Аз не съм чувал, че от Реал проявяват интерес към мен. Чел съм за това във вестниците, но ако това е истина бих бил много заинтересован. Голям почитател съм на Моуриньо. Според мен той е най-добрият треньор в света".

 

„Не мога да отрека, че и Арсен Венгер е прекрасен мениджър, но за момента няма нищо сигурно. Така и не съм чувал конкретна информация за интерес от страна на Арсенал. Приятно е да чувам, че такива велики отбори се интересуват от мен, това показва, че те оценяват моите качества", добавя бразилецът.

 

„Все още нищо не съм решил, но ако трябва да напусна Ювентус се надявам, че ще мога да играя в Испания. Премиършип също ме привлича. Но за сега това са далечни мечти, защото в момента съм играч на „бианконерите". Единственото което знам е, че нямам желание да се връщам да играя в Бразилия", завърши той.